Xavier Breil – Idea original, guió i direcció

Amb formació de Filologia catalana, Electrònica de telecomunicacions i E-learning, és professor de llengües i d’anàlisi de mitjans a l’Escola Sadako de Barcelona i també és formador de docents en Educació en comunicació.
Pel que fa a Aulamèdia, és formador des de fa anys de l’escola d’estiu virtual, creador de blocs didàctics d’Educació en comunicació com El llenguatge cinematogràfic o Una ciutadania crítica, ha col•laborat en anteriors projectes audiovisuals, com el volum dedicat a la publicitat de la col•lecció Darrere la pantalla i ha estat ponent en diverses jornades i seminaris presencials.
També ha dissenyat diversos materials didàctics, en format paper i en format multimèdia, per a l’educació secundària i primària en els àmbits de llengües, socials i naturals, per a l’ICE de la UAB i per a l’editorial Barcanova. xbreil@escolasadako.cat

Dídac Roger – Realització i post-producció

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, és soci fundador i director d’ Objectiu Comunicació, una productora audiovisual especialitzada en reportatges i documentals sobretot vinculats al món educatiu i que també ofereix activitats formatives d’educació en comunicació. També ha estat iniciador i director del portal RàdioBegues, de la ràdio municipal de Begues.
Alguns dels documentals produïts per Objectiu Comunicació són: Una mirada crítica (2012, AulaMèdia i Objectiu Comunicació), Darrere la pantalla Sèrie de reportatges educatius de quatre volums (2007-2011, AulaMèdia i Objectiu Comunicació), La memòria del futur Sèrie documental sobre memòria històrica local (2008-2012, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú). I alguns dels tallers educatius realitzats són: Aula Oberta TV (2011-2012, IES Miquel Martí i Pol de Cornellà), Tallers al Petit Món (2011, Escola Petit Món – Felisa Bastida de Castelldefels), Maleïts Joves (2008-2009, Diputació de Barcelona).

Àlex Brull – Interpretació

A part de treballar com a professor d’interpretació en diferents IES i a l’escola El Timbal, on va començar la seva formació, l’Alex Brull ha treballat en diverses obres de teatre com “Macbeth”, “Tirant lo blanc”, “Cap a la mort”, fent temporada a Barcelona, Madrid o bé de gira per l’Estat espanyol. En cinema ha participat a “Blog”, “Noche Transfigurada”, “Palabras encadenadas”, “Lola vende cá”, entre d’altres. També l’hem pogut veure a sèries com “Hispania”(A3), “Pelotas”(La2), “Laberint d’ombres”(TV3), “KMM”(TV3). I, seguint en televisió, la seva vessant educativa, com a presentador, s’ha demostrat en programes com “Yakutake”(La2), “Juega por nosotros”(La1) i la sèrie de programes educatius “Graduïs, ara secundària”(C33).
Videobook

Elisabeth Breil – Grafisme i disseny gràfic

Provinent del món de les Belles arts, es va decantar cap al món de la televisió i té una llarga experiència en el grafisme audiovisual. Entre d’altres ha fet capceleres i grafismes per a programes com Buenafuente, Una altra cosa o Lo Cartanyà (El Terrat), La zona fosca o Jornada intensiva (TV3), Mudanzas o Mil acentos (Cuatro) o Los habitantes del mar o Andalucía es su nombre (Canal Sur).
www.elisabethbreil.com

Francesc-Josep Deó – Coordinació AulaMèdia

És periodista i professor de tecnologia a Educació Secundària. És fundador i coordinador de la revista AulaMèdia i de l’Escola d’estiu d’Educació en Comunicació. Formador de formadors de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Ha col•laborat en diferents publicacions pedagògiques i periodístiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s