Dóna’m la teva mirada és un material multimèdia, flexible i innovador que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla.

Un manual en forma de vídeo que combina explicacions teòriques amb demostracions pràctiques en escenaris com l’Escac, el Museu del Cinema, el TNC o un plató de televisió, i exemples d’algunes de les grans obres dels millors directors de la història del cinema i també de la televisió actual.

Per a qui?

Pensat per a qualsevol espectador interessat a entendre millor el que veu en una pantalla i especialment per a docents de diferents etapes i matèries, l’estructura del documental i l’organització del dvd han estat pensades per tal d’adaptar-se a les diferents matèries en què pot ser útil i a les diferents dinàmiques d’aula de cada docent. Pot ser usat com a recurs del professor per a fer la classe o com a material multimèdia de l’alumne que serveixi de referència (a mode de llibre digital) per a matèries específiques de comunicació audiovisual.

3

Per què?

La idea d’aquest projecte sorgeix de la constatació de la manca d’un material com aquest en català, tot i haver-hi un gran nombre d’estudiants de cinema i d’educació en comunicació al nostre país. Amb aquest material, des d’AulaMèdia volem contribuir a fer possible estudiar cinema i televisió en català.

frame 2

I el títol?

El títol del dvd parteix de la idea que quan ens asseiem davant una pantalla la nostra mirada deixa de ser nostra perquè passa a ser la mirada de la càmera: nosaltres només podem veure el que surt en pantalla i el que hi surt no ho hem decidit nosaltres, sinó la persona que dirigeix la càmera. Podem dir, doncs, que quan estem davant una pantalla, durant una estona li deixem la nostra mirada a la càmera i ella decideix què veiem.

Aquí en teniu un tast:

twitter-bird-blue-on-white

#donamlatevamirada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s